The Dentist

Dr. Grigore Ion Lazarescu

Cabinet stomatologic Dr. Grigore Ion Lazarescu, PhD

Situat in centrul orasului Bucuresti, cabinetul stomatologic The Dentist este dotat cu echipament performant, cu doua unitati dentare, sterilizare moderna si conforma cu normele europene. Specialitatea noastra este reabilitarea orala complexa. Aceasta inseamna preluarea dumneavoastra pentru un examen clinic si paraclinic complex si complet, menit a va confirma un anume status medical la un anumit moment. In mod firesc, urmeaza o propunere de plan de tratament stomatologic, cu diferitele variante posibile din punct de vedere tehnic si financiar.

Bineinteles, consultatia este primul pas in cadrul tratamentului de reabilitare orala, necesitand in a doua etapa serviciul de radiologie iar o radiografie dentara va confirma diagnosticul clinic. In cazul unui tratament cu implanturi dentare, este necesar ca examenul radiologic sa cuprinda si investigatia 3D CBCT (Cone Beam Computed Tomography).

In cabinetul The Dentist se utilizeaza sisteme variate de implanturi dentare si materiale de cea mai buna calitate pentru coroanele pe implant, cum ar fi ceramica pe suport de zirconiu, coroane total ceramice, estetica dentara fiind astfel asigurata. Pe toata durata tratamentului zambetul dumneavoastra este asigurat prin folosirea metodelor unice in Romania de incarcare imediata a implanturilor dentare prin solidarizarea intra orala a acestora pe perioada osteointegrarii. O data planul de tratament stabilit si agreat, urmeaza etapa de chirurgie curativa si reparatorie, o etapa fara durere, menita a pregati cavitatea bucala pentru lucrarile protetice estetice si functionale. Tratamentele de endodontie, parodontologie, profilaxie (cum ar fi detartrajul si periajul profesional) sunt de asemenea tratamente ce se regasesc in planul de tratament.

Printre diversele sisteme de implanturi dentare pe care noi le folosim in cabinet se numara si cel al firmei franceze TBR.

Services: 
Stomatologie (Profilaxia si tratamentul afectiunilor parodontale, Cosmetica dentara, Terapia cariilor, Protetica, Endodontie, Radiologie, Tratamente chirurgicale, Implantologie)
Tel.: 
021-2112127
URL: 

The Dentist

Network: 
CallAID
No votes yet